Klik op de foto’s voor een grotere weergave.

Kerstboom wegwijzer (€13,50 per kind)

Deze wegwijzer in de vorm van een kerstboom gaan we verven en pimpen met leuke knutselspulletjes in kerstthema. Met carbonpapier of krijt en sjablonen maken we een leuke tekst op de plankjes. Ook kun je zelf de dagen tot Kerst bijhouden op het krijtplankje. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Pepernotenkrans (€13,50 per kind)

Maak je eigen pepernotenkrans met pepernoten, strooigoed en allerlei ander leuk knutselmateriaal. Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met een lijmpistool. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 9 a 10 jaar. Voor aanvang van de activiteit krijgen de kinderen uitleg en een aantal tips over het gebruik van en het werken met een lijmpistool. Tijdens dit feestje is het de bedoeling dat het meeste lekkers op de krans wordt geplakt maar er blijft gelukkig ook genoeg over om op te snoepen tijdens het knutselen. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

♥ workshop letterhuisje in kerststijl (€13,50 per kind)

Maak je eigen letterhuisje in kerststijl. Met papier in kerstprintjes, een lampjesslinger en allerlei ander knutselmateriaal in kerstthema maak je je eigen kerst letterhuisje. Leuke kerstworkshop of kinderfeestje in kerst thema. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

♥ kakelbonte kinderpaasworkshop (€13,50 per kind)

Maak je eigen paasstuk op een (zinken) emmertje of een mooie pot met oase en mos. Er wordt gebruik gemaakt van narcisjes, druifjes of hyacinten, (kronkel)takken, veertjes en ander leuk knutselmateriaal om je paasstuk te pimpen. Ook zijn er hangers om te kleuren en kaartjes om een mooie tekst op te handletteren.