Kinderfeestje/workshop bij mij thuis, bij de jarige thuis of op locatie

Kinderfeestjes worden verzorgd bij de jarige thuis, bij mij thuis in Deventer/Colmschate of op een andere, door jou gekozen locatie. Ik heb thuis een kleine, feestelijk ingerichte knutselschuur waar plek is voor maximaal 10 kinderen. Bij een kinderfeestje thuis zorg je zelf voor drinken en wat lekkers. Bij mij thuis wordt hiervoor gezorgd. Er is ranja en snoep (verpakt) en koffie en thee voor de ouders/begeleiders die meekomen. Dagen kunnen in overleg worden besproken. Er is ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Het is verstandig om voor broertjes en zusjes jonger dan 6 jaar opvang te regelen. Zij zijn nog te jong om aan een activiteit mee te doen en de concentratieboog is nog te kort.

Ik reken € 0,25 cent per kilometer en ben te boeken in een straal van ongeveer 20 km rondom Deventer. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

Betaling

De totale kosten worden na het feestje gepast en contant afgerekend of worden van te voren of direct na het feestje overgemaakt. Een reservering kan 24 uur van te voren worden geannuleerd.
Bij een feestje thuis zorg je zelf voor:

 • wat te eten en te drinken
 • een grote tafel waar de kinderen aan kunnen zitten en met genoeg ruimte om aan te kunnen werken
 • een grote (stevige) extra tafel, dressoir of aanrecht voor de bakken met kralen/knutselmateriaal

Wil je gelijk voorafgaand aan het feestje cadeautjes uitpakken bij mij op locatie? Dat kan natuurlijk ook. Geef dit van te voren wel even aan i.v.m. de extra tijd die we daarvoor rekenen.

Bij definitief boeken van een feestje wordt akkoord gegaan met de algemene voorwaarden op deze website

Deelname geschied op eigen risico. Pimpen&Knutsels is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade en/of letsel door deelname aan activiteiten, gebruik van de ruimte of gebruik van materialen en gereedschappen bij mij thuis of op locatie. Er is altijd minimaal 1 ouder/verzorger aanwezig. Ouders/verzorgers blijven ten alle tijden verantwoordelijk.

Pimpen&knutsels kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitvallen van een feestje of workshop door overmacht. Indien mogelijk wordt het feestje naar een ander moment verplaatst.
Pimpen&Knutsels behoudt zich het recht om informatie op de website tussentijds aan te passen en de prijzen te wijzigen.
Het is verboden om foto’s van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden.

Bij kinderfeestjes/workshops waar wordt gewerkt met zeep, lijm, verf/kleurstof of stiften is het raadzaam om rekening te houden met kleding. Niet alle vlekken kunnen verwijderd worden uit de kleding. Er zijn wel knutselschorten aanwezig om te gebruiken. Er wordt gewerkt met textielverf, acrylverf, met porseleinverf, porseleinstiften, lijm, kleur- en geurstoffen, permanent markers en viltstiften.

Pimpen&Knutsels kan niet aansprakelijk worden gesteld voor:

 • vlekken in kleding
 • allergische reacties na het dragen van sieraden
 • allergische reacties na het gebruik van zeep
 • vervagen of verdwijnen van afbeeldingen op porselein/ T-shirts
 • het achteraf kapot gaan van knutselwerkjes of sieraden

AVG/Privacy

Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het reserveren en afstemmen van een kinderfeestje, betaling daarvan en de administratie. Kinderen worden nooit herkenbaar in beeld gebracht op Instagram, Facebook of de website. Mocht dit toch per ongeluk gebeuren, neem dan even contact op dan verwijderen we de foto direct.

Leuke links

Waar ik ook met mijn website vermeld sta:

 • www.go-kids.nl/deventer-salland (kinderfeestjes special)
 • www.kidsproof.nl
 • www.allekinderfeesten.nl
 • www.indebuurt.nl/deventer