Alle kinderfeestjes duren ongeveer 1,5 a 2 uur afhankelijk van de activiteit, de grootte van de groep en de leeftijd. Ben je nog lekker aan het knutselen en loopt het uit dan is dit ook geen probleem! Er is bij de prijs inbegrepen: limonade, snoep (verpakt) en koffie en thee voor de ouders/begeleiders die meekomen. De kinderfeestjes en workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij jonge kinderen is het verstandig de groep niet te groot te maken. Voor kinderfeestjes aan huis wordt vanaf 10 km een reiskostenvergoeding gevraagd, zie info en voorwaarden kinderfeestjes. Niet alle kinderfeestjes kunnen bij de jarige thuis worden gevierd!

Klik op de foto’s voor een grotere weergave. 

♥ Kinderfeestje tie-dye (€ 12,50 per kind)

Deze techniek van vroeger, het batikken, is weer helemaal terug. Tijdens dit feestje ga je een wit shirt verven met de tie-dye techniek. Als de verf intrekt gaan we een etui versieren met textielstiften. Er zijn veel leuke afbeeldingen om over te trekken op je etui. Aan het einde van het feestje pakken we alle shirts uit en kunnen we van elkaar zien hoe het geworden is. Het eindresultaat is altijd een verrassing! Dit feestje is inclusief shirt en etui. Geschikt voor kinderen vanaf groep 4.

♥ Kinderfeestje Ibiza strandtas pimpen (€ 16,50 per kind)

Van een grote rieten tas maak je een eigen hippe Ibiza strandtas. Je gaat aan de slag met verf, sjablonen, allerlei frutsels, kralen, franjes en pompom-lint. Leuk om mee te nemen naar het zwembad of het strand of als opbergmand voor op je slaapkamer. Er is plek voor maximaal 8 kinderen tijdens deze workshop. I.v.m. het formaat van de tassen is er niet meer plek aan tafel. Geschikt voor kinderen vanaf groep 6. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

♥ Kinderfeestje handletteren en doodelen (€ 10,- per kind)

Handletteren is hip en leuk om te doen. Tijdens dit handletterfeestje leer je hoe je zelf leuke kaarten kan maken. Ook kun je je kaart nog versieren met leuke lintjes, washitape en verschillende kleuren stiften en pennen. Er zijn ecoline brushpennen om te oefenen met schrijven. Je kunt de brushpennen ook gebruiken om er een mooie achtergrond mee maken op je kaart of tekeningen mee in te kleuren.
We gaan oefenen met allerlei letters, pijlen, krullen, doodles, banners en maken een ontwerp voor op je kaart. Tijdens dit feestje krijg je allerlei tips hoe je dit zo mooi mogelijk kan doen. Je maakt je eigen kaartenhanger en 1 of 2 kaartjes tijdens het feestje. Je krijgt in een leuke goodybag een setje met een paar kaarten, je fineliner, je potlood, een kleine attentie en je zelfgemaakte kaartenhanger mee naar huis.  In de periode voorafgaand aan Kerst is het ook mogelijk om je eigen kerstkaarten te maken. Handletteren is geschikt voor kinderen vanaf vanaf groep 6. 

Kinderfeestje porselein beschilderen ontbijtbord en beker (€ 12,50 per kind) alleen ontbijtbord (€ 10,00 per kind)

Tijdens dit feestje gaan we porselein beschilderen met porseleinverf en porseleinstiften. Er zijn veel leuke voorbeelden, o.a van Blond Amsterdam, Frozen, unicorns, dieren, Kawaii, Dylan Haegens, Enzo Knol, Pokemon, een voetbalvereniging of LOL. Er zijn leuke doodles en plaatjes ter inspiratie of om over te trekken met carbonpapier. Thuis moet het porselein nog even drogen voordat het in de oven afgebakken kan worden. Je krijgt de instructies voor het afbakken en je bord en/of beker mooi ingepakt mee naar huis. Is er nog tijd over dan knutselen we een mooi zelfgemaakt kaartje.  Heb je zelf een voorkeur voor een bepaalde afbeelding? Dit kan vooraf worden aangegeven bij het boeken van een kinderfeestje.

Kinderfeestje sieraden maken 6 – 8 a 9 jaar (€ 10,00 per kind)

Maak samen met je vriendinnetjes de mooiste sieraden. Tijdens dit kinderfeestje sieraden maken, worden er ongeveer 3 sieraden gemaakt: een setje armbandjes, een ketting, een sleutelhanger, een boekenlegger of een mooi setje oorbellen. Er wordt gebruik gemaakt van een groot assortiment aan kralen, bedeltjes, veertjes, kwastjes, schelpjes en (Ibiza)elastiek. Elk kind krijgt een bakje en kralenbord voor het uitzoeken, sorteren en uitleggen van de kralen. 

 Mix en match armbandjes workshop 9 – 12 a 13 jaar (€ 10,00 per kind)

Dit sieradenfeestje is geschikt voor de wat oudere meiden. Er wordt gebruik gemaakt van kleinere kraaltjes, hip Ibiza lint, elastiek en schelpjes. Maak een setje armbandjes, oorbellen en enkelbandjes. Tijdens dit feestje maak je ook je eigen sieradenkaartjes.

Kinderfeestje wegwijzer maken (€ 12,50 per kind)                                     

Van 4 plankjes wordt een wegwijzer of slaapkamerhanger gemaakt. Je gaat de plankjes verven en pimpen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren verf o.a. schoolbordverf, veel knutselmateriaal en leuke teksten om over te trekken. Ook zijn er sjablonen om een eigen tekst of je naam te maken op je plankje. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Kinderfeestje slippers pimpen met enkelbandje (€ 12,50 per kind) 

Tijdens dit feestje gaan we slippers pimpen met kralen, bloemetjes, bedeltjes en lintjes. Ook maken we een bijpassend enkelbandje of armbandje op elastiek of met staaldraad met een sluitinkje. Slippers zijn inbegrepen in de prijs. 

Kinderfeestje letterhuisje versieren (€ 10,00 per kind) 

Tijdens dit feestje gaan we knutselen en een letterhuisje (afmeting 26x22x3,5 cm) verven en pimpen met heel veel leuke knutselspulletjes tot een mooi kunstwerkje voor op je kamer. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Kinderfeestje lampje pimpen met decopatch. € 10,00  voor een lampje op 3 pootjes of € 12,50 voor een lampje op voet.

Decopatch papier is een een soort vloeipapier in allerlei leuke prints o.a. unicorn, bloemetjes, hartjes, dierenprints. Dit papier wordt in stukjes gescheurd of geknipt en gelijmd met decopatch lijm op een oppervlak. Hier gaan we dan weer met lijm overheen zodat het papier een mooie glans krijgt. Decopatch is leuk en eenvoudig om te doen, geeft altijd een leuk resultaat en is geschikt voor alle leeftijden. Er is keuze uit een ruim assortiment decopatchpapier en veel knutselmateriaal om te pimpen o.a. stickers, veren, bloemetjes en verschillende kleuren bolletjeslint. Duur: 1,5 tot 2 uur. Er zit al een ledlampje in je schemerlampje daar hoef je zelf dus niet meer voor te zorgen. Ook voor jongens zijn er leuke stoere (dieren)prints en leuke stickers.

Kinderfeestje zeepjes maken (€ 10,00) met zeepslinger (€ 12,50) 

Tijdens dit kinderfeestje gaan we zelf kleuren, geuren en glitters aan gesmolten zeep toevoegen. Er is keuze uit verschillende kleuren en geurtjes zoals appel, aardbei, toffee, bubbelgum, vanille en mango. Daarna mag je tijdens een aantal rondes zelf de zeep gieten in verschillende vormen.  Van een aantal zeepjes kan ook een zeepslinger worden gemaakt dit is € 2,50 per kind extra. Voor de zeepslinger worden stukjes hout, lintjes en kralen gebruikt daarvan wordt samen met de zeepjes een ketting geregen. Tijdens het uitharden wordt er een kaartje geknutseld voor aan je zeepslinger of cadeau zakje. Je krijgt je zeepjes of zeepslinger mooi ingepakt mee naar huis. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Kinderfeestje Unicorn dromenvanger maken (€ 10,00) 

Van een metalen ring maken we een Unicorn dromenvanger. Met koord, touw, lint, veertjes, kraaltjes, oogjes en allerlei frutsels kun je de dromenvanger verder versieren. Ook knutselen we zelf de hoorn en de oren. In de ring maken we een web hier zijn verschillende technieken voor. Geef deze dromenvanger een mooi plekje op je slaapkamer.