Alle kinderfeestjes duren ongeveer 1,5 a 2 uur afhankelijk van de activiteit, de grootte van de groep en de leeftijd. Ben je nog lekker aan het knutselen en loopt het uit dan is dit ook geen probleem! Er is bij de prijs inbegrepen: limonade, snoep (verpakt) en koffie en thee voor de ouders/begeleiders die meekomen. De kinderfeestjes en workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij jonge kinderen is het verstandig de groep niet te groot te maken. Voor kinderfeestjes aan huis wordt vanaf 10 km een reiskostenvergoeding gevraagd, zie info en voorwaarden kinderfeestjes. Niet alle kinderfeestjes kunnen bij de jarige thuis worden gevierd!

Klik op de foto’s voor het openen van de fotogalerij. 

♥ Kinderfeestje tie-dye (€ 12,50 per kind)

Deze techniek van vroeger, het batikken, is weer helemaal terug. Tijdens dit feestje ga je een wit shirt verven met de tie-dye techniek. Als de verf intrekt gaan we een etui versieren met textielstiften. Er zijn veel leuke afbeeldingen om over te trekken op je etui. Aan het einde van het feestje pakken we alle shirts uit en kunnen we van elkaar zien hoe het geworden is. Het eindresultaat is altijd een verrassing! Dit feestje is inclusief shirt en etui. Geschikt voor kinderen vanaf groep 4. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

♥ Kinderfeestje Ibiza strandtas pimpen (€ 16,50 per kind)

Van een grote rieten tas maak je een eigen hippe Ibiza strandtas. Je gaat aan de slag met verf, sjablonen, allerlei frutsels, kralen, franjes en pompom-lint. Leuk om mee te nemen naar het zwembad of het strand of als opbergmand voor op je slaapkamer. Er is plek voor maximaal 8 kinderen tijdens deze workshop. I.v.m. het formaat van de tassen is er niet meer plek aan tafel. Geschikt voor kinderen vanaf groep 6. Er wordt gewerkt met een lijmpistool! Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Kinderfeestje porselein beschilderen ontbijtbord en beker (€ 12,50 per kind) alleen ontbijtbord (€ 10,00 per kind)

Tijdens dit feestje gaan we porselein beschilderen met porseleinverf en porseleinstiften. Er zijn veel leuke voorbeelden, o.a van Blond Amsterdam, Frozen, unicorns, dieren, Kawaii, Dylan Haegens, Enzo Knol, Pokemon, een voetbalvereniging of LOL. Er zijn leuke doodles en plaatjes ter inspiratie of om over te trekken met carbonpapier. Thuis moet het porselein nog even drogen voordat het in de oven afgebakken kan worden. Je krijgt de instructies voor het afbakken en je bord en/of beker mooi ingepakt mee naar huis. Is er nog tijd over dan knutselen we een mooi zelfgemaakt kaartje.  Heb je zelf een voorkeur voor een bepaalde afbeelding? Dit kan vooraf worden aangegeven bij het boeken van een kinderfeestje.

Kinderfeestje sieraden maken 6 – 8 a 9 jaar (€ 10,00 per kind)

Maak samen met je vriendinnetjes de mooiste sieraden. Tijdens dit kinderfeestje sieraden maken, worden er ongeveer 3 sieraden gemaakt: een setje armbandjes, een ketting, een sleutelhanger, een boekenlegger of een mooi setje oorbellen. Er wordt gebruik gemaakt van een groot assortiment aan kralen, bedeltjes, veertjes, kwastjes, schelpjes en (Ibiza)elastiek. Elk kind krijgt een bakje en kralenbord voor het uitzoeken, sorteren en uitleggen van de kralen. Na het sieraden maken is er tijd om je eigen sieradendoosje te pimpen met stiften, stickers washitape enz.

 Mix en match armbandjes maken 9 – 12 a 13 jaar (€ 10,00 per kind)

Dit sieradenfeestje is geschikt voor de wat oudere meiden. Er wordt gebruik gemaakt van kleinere kraaltjes, hip Ibiza lint, elastiek en schelpjes. Maak een setje armbandjes, oorbellen en enkelbandjes. Tijdens dit feestje maak je ook je eigen sieradenkaartjes.

Kinderfeestje wegwijzer maken (€ 12,50 per kind)                                     

Van 4 plankjes wordt een wegwijzer of slaapkamerhanger gemaakt. Je gaat de plankjes verven en pimpen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren verf en schoolbordverf, veel knutselmateriaal en leuke teksten om over te trekken. Ook zijn er lettersjablonen om een eigen tekst of je naam te maken op je plankje. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Kinderfeestje slippers pimpen met enkelbandje (€ 12,50 per kind) 

Tijdens dit feestje gaan we slippers pimpen met kralen, bloemetjes, bedeltjes en lintjes. Ook maken we een bijpassend enkelbandje of armbandje op elastiek of met staaldraad met een sluitinkje. Slippers zijn inbegrepen in de prijs. 

Kinderfeestje letterhuisje versieren (€ 10,00 per kind) 

Tijdens dit feestje gaan we knutselen en een letterhuisje (afmeting 26x22x3,5 cm) verven en pimpen met heel veel leuke knutselspulletjes tot een mooi kunstwerkje voor op je kamer. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Kinderfeestje lampje pimpen met decopatch € 10,00  voor een lampje op 3 pootjes (tijdelijk niet op voorraad!!) of € 12,50 voor een lampje op voet.

Decopatch papier is een een soort vloeipapier in allerlei leuke prints o.a. unicorn, bloemetjes, hartjes, dierenprints. Dit papier wordt in stukjes gescheurd of geknipt en gelijmd met decopatch lijm op een oppervlak. Hier gaan we dan weer met lijm overheen zodat het papier een mooie glans krijgt. Decopatch is leuk en eenvoudig om te doen, geeft altijd een leuk resultaat en is geschikt voor alle leeftijden. Er is keuze uit een ruim assortiment decopatchpapier en veel knutselmateriaal om te pimpen o.a. stickers, veren, bloemetjes en verschillende kleuren bolletjeslint. Duur: 1,5 tot 2 uur. Er zit al een ledlampje in je schemerlampje daar hoef je zelf dus niet meer voor te zorgen. Ook voor jongens zijn er leuke stoere (dieren)prints en leuke stickers.

Kinderfeestje zeepjes maken (€ 10,00) met zeepslinger (€ 12,50 per kind) 

Tijdens dit kinderfeestje gaan we zelf kleuren, geuren en glitters aan gesmolten zeep toevoegen. Er is keuze uit verschillende kleuren en geurtjes zoals appel, aardbei, toffee, bubbelgum, vanille en mango. Daarna mag je tijdens een aantal rondes zelf de zeep gieten in verschillende vormen.  Van een aantal zeepjes kan ook een zeepslinger worden gemaakt dit is € 2,50 per kind extra. Voor de zeepslinger worden stukjes hout, lintjes en kralen gebruikt daarvan wordt samen met de zeepjes een ketting geregen. Tijdens het uitharden wordt er een kaartje geknutseld voor aan je zeepslinger of cadeau zakje. Je krijgt je zeepjes of zeepslinger mooi ingepakt mee naar huis. Dit feestje kan alleen nog maar gevierd worden bij mij op locatie en niet meer bij de jarige thuis.

Kinderfeestje Unicorn dromenvanger maken (€ 10,00 per kind) 

Van een metalen ring maken we een Unicorn dromenvanger. Met koord, touw, lint, veertjes, kraaltjes, oogjes en allerlei frutsels kun je de dromenvanger verder versieren. Ook knutselen we zelf de hoorn en de oren. In de ring maken we een web hier zijn verschillende technieken voor. Geef deze dromenvanger een mooi plekje op je slaapkamer.

Kinderfeestje fotolijstje pimpen met foamclay en silkclay (€ 10,00 per kind)

Tijdens dit kinderfeestje pimp je een houten fotolijstje met foam clay en silk clay. Deze klei plakt niet aan je handen, laat geen vlekken achter, is glutenvrij en is geschikt voor jonge kinderen om mee te knutselen. Met de klei kun je allerlei leuke figuurtjes maken. Ook gebruiken we leuke mallen, uitsteekfiguurtjes, glittersteentjes, stickers en veertjes. De klei droogt vanzelf op en is na ongeveer 1 tot 3 dagen uitgehard. Het fotolijstje is gemiddeld 16 bij 20 cm. Het is erg leuk om een groepsfoto te maken tijdens het kinderfeestje en dit mee te geven in de lijstjes. Ouders kunnen de foto’s tijdens het knutselen laten ontwikkelen (op winkelcentrum Flora zijn hier mogelijkheden voor). Vraag vooraf wel even naar de exacte maat van het lijstje/foto. De kinderen krijgen de lijstjes mooi ingepakt mee naar huis en als we nog tijd over hebben knutselen we een kaartje om aan het lijstje te knopen.

 

Kinderfeestje memoring maken (€ 11,00 per kind)

Een grote metalen ring met een doorsnee van 50 cm gaan we omwikkelen met zpagettikoord, wol en katoen. Daarna pimpen we de ring met leuke kaartjes, kraftzakjes, slingers, kralen, roosjes en klemmetjes. Geschikt voor kinderen vanaf 9 a 10 jaar.