Alle kinderfeestjes duren ongeveer 1,5 a 2 uur afhankelijk van de activiteit, de grootte van de groep en de leeftijd. Er is bij de prijs inbegrepen: limonade, snoepjes (verpakt) en koffie en thee voor de ouders/begeleiders die meekomen. De kinderfeestjes en workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij jonge kinderen is het verstandig de groep niet te groot te maken. Voor kinderfeestjes aan huis wordt een reiskostenvergoeding gevraagd, zie info en voorwaarden kinderfeestjes. Niet alle kinderfeestjes kunnen bij de jarige thuis worden gevierd!

Alleen de kinderfeestjes: unicorn dromenvanger maken, sieraden maken, de mix and match armbandjes workshop, porselein beschilderen, fotolijstje pimpen met foamclay en slippers pimpen kunnen nog bij de jarige aan huis worden gegeven.

Klik op de foto’s voor het openen van de fotogalerij. 

♥ Kinderfeestje tie-dye (€ 13,75 per kind)

Deze techniek van vroeger, het batikken, is weer helemaal terug. Tijdens dit feestje ga je een wit shirt verven met de tie-dye techniek. Als de verf intrekt gaan we een etui versieren met textielstiften. Er zijn veel leuke afbeeldingen om over te trekken op je etui. Aan het einde van het feestje pakken we alle shirts uit en kunnen we van elkaar zien hoe het geworden is. Het eindresultaat is altijd een verrassing! Dit feestje is inclusief shirt en etui.  Thuis moet je t-shirt nog even drogen. Alle kinderen krijgen na het feestje de instructies mee naar huis. 

♥ Kinderfeestje strandtas pimpen (€ 21,50 per kind)

Van een grote rieten tas maak je een eigen hippe strandtas. Je gaat aan de slag met verf, sjablonen, allerlei frutsels, kralen, franjes en pompom-lint. Leuk om mee te nemen naar het zwembad of het strand of als opbergmand voor op je slaapkamer. Er is plek voor maximaal 8 kinderen tijdens deze workshop. I.v.m. het formaat van de tassen is er niet meer plek aan tafel. Geschikt voor kinderen vanaf groep 6. Er wordt gewerkt met een lijmpistool! 

Kinderfeestje porselein beschilderen ontbijtbord en beker (€ 12,50 per kind) alleen ontbijtbord (€ 10,00 per kind)

Tijdens dit feestje gaan we porselein beschilderen met porseleinstiften. Er zijn veel leuke voorbeelden, o.a van Blond Amsterdam, Frozen, unicorns, dieren, Kawaii, Dylan Haegens, Enzo Knol, Pokemon, een voetbalvereniging of LOL. Er zijn leuke doodles en plaatjes ter inspiratie of om over te trekken met grafiet. Thuis moet het porselein nog even drogen voordat het in de oven afgebakken kan worden. Je krijgt de instructies voor het afbakken en je bord en/of beker mooi ingepakt mee naar huis. Is er nog tijd over dan knutselen we een mooi zelfgemaakt kaartje.

Kinderfeestje sieraden maken ongeveer 6 – 8 jaar (€ 13,50 per kind)

Maak samen met je vriendinnetjes de mooiste sieraden. Tijdens dit kinderfeestje sieraden maken, worden er ongeveer 3 sieraden gemaakt: een setje armbandjes, een sleutelhanger, een boekenlegger of een mooi setje oorbellen. Er wordt gebruik gemaakt van een groot assortiment aan kralen, bedeltjes, veertjes, kwastjes, schelpjes en (Ibiza)elastiek. Elk kind krijgt een bakje en kralenbord voor het uitzoeken, sorteren en uitleggen van de kralen. Na het sieraden maken is er tijd om een sieradendoosje te pimpen met stiften, stickers en washitape.

 Mix en match armbandjes maken vanaf ongeveer 8 jaar (€ 13,50 per kind)

Dit sieradenfeestje is geschikt voor de wat oudere meiden. Er wordt gebruik gemaakt van kleinere kraaltjes, hip Ibiza lint, elastiek en schelpjes. Maak een setje armbandjes (gemiddeld 5 pp) een enkelbandje, ringetjes en/of een setje oorbellen. Tijdens dit feestje knutsel je ook je eigen sieradenkaartjes.  

Kinderfeestje wegwijzer maken (€ 13,75 per kind)                                     

Van 4 plankjes wordt een wegwijzer of slaapkamerhanger gemaakt. Je gaat de plankjes verven en pimpen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren verf en schoolbordverf, veel knutselmateriaal en leuke teksten om over te trekken met carbonpapier. Er zijn lettersjablonen om een eigen tekst of je naam te maken op je plankje. 

Kinderfeestje slippers pimpen met enkelbandje (€ 13,50 per kind) 

Tijdens dit feestje gaan we slippers pimpen met kralen, bloemetjes, bedeltjes en lintjes. Ook maken we een bijpassend enkelbandje of armbandje op elastiek of met een mooi sluitinkje. Slippers zijn inbegrepen in de prijs. 

Kinderfeestje letterhuisje versieren (€ 13,50 per kind) 

Tijdens dit feestje gaan we knutselen en een letterhuisje (afmeting 26x22x3,5 cm) verven en pimpen met heel veel leuke knutselspulletjes en toveren we deze om tot een mooi kunstwerkje voor op je kamer. 

Kinderfeestje lampje pimpen met decopatch (€ 13,75 kind) 

Decopatch papier is een een soort vloeipapier in allerlei leuke prints o.a. unicorn, bloemetjes, hartjes, dierenprints. Dit papier wordt in stukjes gescheurd of geknipt en gelijmd met decopatch lijm op een oppervlak. Hier gaan we dan weer met lijm overheen zodat het papier een mooie glans krijgt. Decopatch is leuk en eenvoudig om te doen, geeft altijd een leuk resultaat en is geschikt voor alle leeftijden. Er is keuze uit een ruim assortiment decopatchpapier en veel knutselmateriaal om te pimpen o.a. stickers, veren, bloemetjes en verschillende kleuren bolletjeslint. Duur: 1,5 tot 2 uur. Er zit al een ledlampje in je schemerlampje daar hoef je zelf dus niet meer voor te zorgen. Ook voor jongens zijn er leuke stoere (dieren)prints en leuke stickers.

Kinderfeestje zeepjes en zeepslinger maken (€ 13,50 per kind) 

Tijdens dit kinderfeestje gaan we zelf zeepjes maken.  Je krijgt 3 a 4 keer een bekertje met gesmolten zeep, hier mag je zelf kleuren, geuren en glitters aan toevoegen. Er is keuze uit verschillende kleuren en geurtjes zoals appel, aardbei, toffee, bubbelgum, vanille en mango. Daarna gieten we de zeep in de mallen. We hebben heel veel verschillende mallen: dieren, unicorn, fruit, letters en nog veel meer. Voor de zeepslinger worden stukjes hout, lintjes en kralen gebruikt daarvan wordt samen met de zeepjes een zeepketting geregen. Tijdens het uitharden wordt er een kaartje geknutseld voor aan je zeepslinger of cadeau zakje. Je krijgt alles wat je hebt gemaakt mooi ingepakt mee naar huis.

Kinderfeestje Unicorn dromenvanger maken (€ 12,00 per kind) 

Van een metalen ring maken we een Unicorn dromenvanger. Met koord, touw, lint, veertjes, kraaltjes, oogjes en allerlei frutsels kun je de dromenvanger verder versieren. Ook knutselen we zelf de hoorn en de oren. In de ring maken we een web hier zijn verschillende technieken voor. Geef deze dromenvanger een mooi plekje op je slaapkamer.

Kinderfeestje fotolijstje pimpen met foamclay en silkclay (€ 12,50 per kind)

Tijdens dit kinderfeestje pimp je een houten fotolijstje met foam clay en silk clay. Deze klei plakt niet aan je handen, laat geen vlekken achter, is glutenvrij en is geschikt voor jonge kinderen om mee te knutselen. Met de klei kun je allerlei leuke figuurtjes maken. Ook gebruiken we leuke mallen, uitsteekfiguurtjes, glittersteentjes, stickers en veertjes. De klei droogt vanzelf op en is na ongeveer 1 tot 3 dagen uitgehard. Het fotolijstje is gemiddeld 16 bij 20 cm. Het is erg leuk om een groepsfoto te maken tijdens het kinderfeestje en dit mee te geven in de lijstjes. Ouders kunnen de foto’s tijdens het knutselen laten ontwikkelen (op winkelcentrum Flora zijn hier mogelijkheden voor). Vraag vooraf wel even naar de exacte maat van het lijstje/foto. De kinderen krijgen de lijstjes mooi ingepakt mee naar huis en als we nog tijd over hebben knutselen we een kaartje om aan het lijstje te knopen.

 

Kinderfeestje snoeppot pimpen (€ 13,75 per kind)

Pimp je eigen snoeppot. De snoeppot wordt van te voren al in elkaar gezet zodat hij alleen nog maar geverfd en gepimpt hoeft te worden. Er is genoeg keuze uit verf en knutselmateriaal, vilt, foamvellen, acrylmarkers en leuke stickers. Maak een unicorn, hond of kat of laat je creativiteit de vrije loop. Er zijn leuke stickers van oogjes en snuitjes om op de glazen pot te plakken. Aan het einde van het feestje krijg je de snoeppot gevuld met wat snoepjes en spekjes mee naar huis.