Alle kinderfeestjes duren ongeveer 1,5 a 2 uur afhankelijk van de activiteit, de grootte van de groep en de leeftijd. Ben je nog lekker aan het knutselen en loopt het uit dan is dit ook geen probleem!

♥ Kinderfeestje Ibiza strandtas pimpen (€ 15,- per kind)

Van een grote rieten strandtas maak je een eigen hippe Ibiza strandtas. Je gaat aan de slag met verf, sjablonen, allerlei frutsels, kralen en pompom-lint. Leuk om mee te nemen naar het zwembad of het strand of als opbergmand voor op je slaapkamer. Er is plek voor maximaal 8 kinderen tijdens deze workshop. I.v.m. het formaat van de tassen is er niet meer plek aan tafel.

♥ Kinderfeestje handletteren en doodelen (€ 10,- per kind)

Handletteren is hip en leuk om te doen. Tijdens dit dynamische handletterfeestje leer je hoe je zelf leuke kaarten kan maken. Ook kun je je kaart nog versieren met leuke lintjes, washitape en verschillende kleuren stiften en pennen. Er zijn ecoline brushpennen om te oefenen met schrijven, je kan er een mooie achtergrond mee maken op je kaart of tekeningen mee inkleuren.
We gaan oefenen met allerlei letters, pijlen, krullen, doodles, banners en maken een ontwerp voor op je kaart. Tijdens dit feestje krijg je allerlei tips hoe je dit zo mooi mogelijk kan doen. Je maakt een kaartenhanger en 1 of 2 kaartjes tijdens het feestje. Je krijgt in een leuke goodybag een setje met een paar kaarten, je fineliner, je potlood, een kleine attentie en je zelfgemaakte kaartenhanger mee naar huis. 
Duur: 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 a 10 jaar (vanaf groep 6). 

creatief kinderfeestje Deventer handletteren handlettering

creatief kinderfeestje Deventer handletteren handlettering

Kinderfeestje servies beschilderen ontbijtbord en beker (€ 12,50 per kind) alleen ontbijtbord (€ 10,00 per kind)

Tijdens dit feestje gaan we servies beschilderen met porseleinverf en porseleinstiften. Er zijn veel leuke voorbeelden, o.a van Blond Amsterdam, Frozen, Princess, unicorns, dieren, Kawaii Dylan Haegens, Enzo Knol, Pokemon, lego en leuke doodles ter inspiratie of om over te trekken met carbonpapier. Thuis moet het servies nog even drogen voordat het in de oven afgebakken kan worden. Je krijgt de instructies voor het afbakken en je bord en/of beker mooi ingepakt mee naar huis.

Kinderfeestje sieraden maken (€ 10,00 per kind)

Tijdens dit feestje, (ook geschikt voor de wat jongere meiden), worden er 2 a 3 sieraden gemaakt: een setje armbandjes, een ketting, een sleutelhanger en/of een boekenlegger. Door middel van rijgen en knopen met waxdraad, elastiek en staaldraad kunnen er leuke sieraden worden gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van een groot assortiment aan kralen, bedeltjes, veertjes, kwastjes en linten. Elk kind krijgt een bakje en kralenbord voor het uitzoeken, sorteren en uitleggen van de kralen. 

Kinderfeestje wegwijzer maken (€ 12,50 per kind)                                     

Van 4 plankjes wordt een wegwijzer of slaapkamerhanger gemaakt. Je gaat de plankjes verven en pimpen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren verf o.a. schoolbordverf, veel knutselmateriaal en leuke teksten om over te trekken. Ook zijn er sjablonen om een eigen tekst of je naam te maken op je plankje.

Kinderfeestje slippers pimpen met enkelbandje (€ 12,50 per kind) alleen in de lente en zomer

Tijdens dit feestje gaan we slippers pimpen met kralen, bloemetjes, bedeltjes en lintjes. Ook maken we een bijpassend enkelbandje op elastiek of met staaldraad en een mooi sluitinkje. 

Kinderfeestje letterhuisje versieren (€ 10,00 per kind) 

Tijdens dit feestje gaan we knutselen en een letterhuisje (afmeting 26x22x3,5 cm) verven en pimpen met heel veel leuke knutselspulletjes tot een mooi kunstwerkje voor op je kamer. 

 

Kinderfeestje decopatch o.a. lampje pimpen

  • fotolijstje pimpen (€ 10,00 per kind)
  • lampje pimpen inclusief lampje (€ 10,00 op 3 pootjes € 12,50 op voet)

Decopatch papier is een een soort vloeipapier in allerlei leuke prints o.a. unicorn, bloemetjes, hartjes, dierenprints. Dit papier wordt in stukjes gescheurd of geknipt en gelijmd met decopatch lijm op een oppervlak. Hier gaan we dan weer met lijm overheen zodat het papier een mooie glans krijgt. Decopatch is leuk en eenvoudig om te doen, geeft altijd een leuk resultaat en is geschikt voor alle leeftijden. Tijdens dit feestje kunnen een lampje of een fotolijstje gepimpt worden met decopatchpapier en afgewerkt met o.a. stickers, veren, bloemetjes en verschillende kleuren bolletjeslint. Duur: 1,5 tot 2 uur. Er zit al een ledlampje in je schemerlampje daar hoef je zelf dus niet meer voor te zorgen. Ook voor jongens zijn er leuke stoere (dieren)prints en leuke stickers.

Kinderfeestje Ibiza haar- en armbandje vlechten. (€ 10,00)   

Maak je eigen Ibiza-haarbandje en Ibiza-armbandje van suède koord. Je leert tijdens dit feestje hoe je dit moet doen. Er is keuze uit verschillende kleurtjes suèdekoord, waxkoord, bedeltjes en veertjes. Leuke lente en zomerworkshop.

Kinderfeestje zeepjes maken (€ 10,00) met zeepslinger (€ 12,50) 

Tijdens dit kinderfeestje gaan we zelf kleuren, geuren en glitters aan gesmolten zeep toevoegen. Er is keuze uit verschillende kleuren en geurtjes zoals appel, aardbei, toffee, bubbelgum, vanille en mango. Daarna mag je tijdens een aantal rondes zelf de zeep gieten in verschillende vormen. tijdens het uitharden wordt er een kaartje geknutseld voor aan je slinger of zakje. Van een aantal zeepjes kan ook een zeepslinger worden gemaakt dit is € 2,50 per kind extra. Voor de zeepslinger worden stukjes hout, lintjes en kralen gebruikt daarvan wordt samen met de zeepjes een ketting geregen. Je krijgt je eigen zeepjes of zeepslinger mooi verpakt mee naar huis. Duur: 1,5 tot 2 uur.

Kinderfeestje unicorn dromenvanger maken (€ 11,00) nieuw!!

Van een metalen ring maken we een unicorn dromenvanger. Met koord, touw, lint, veertjes, kraaltjes, oogjes en allerlei frutsels kun je de dromenvanger verder versieren. Ook knutselen we zelf de hoorn en de oren. In de ring maken we een web hier zijn verschillende technieken voor. Vroeger maakten de indianen al dromenvangers volgens hen werden de slechte dromen en nare gedachten gevangen in het web en de fijne dromen en gedachten doorgelaten. Geef deze dromenvanger een mooi plekje op je slaapkamer.

 

Kinderfeestje gymtas versieren (€ 12,50) nieuw!!

Versier en pimp je eigen gymtas met textielverf, textielstiften en leuke stempels. Ook zijn er mooie stickers, lintjes, stof om op te plakken en glittersteentjes. Om het helemaal af te maken, maak je nog een mooie tashanger aan je gymtas. Ook zijn er voor jongens leuke afbeeldingen om te gebruiken op je gymtas.

Voor kinderfeestjes aan huis wordt vanaf 10 km een reiskostenvergoeding gevraagd, zie info en voorwaarden kinderfeestje.