Leuke seizoensafhankelijke  workshops en kinderfeestjes

Er worden geen (seizoensafhankelijke) workshops meer ingepland maar wil je een kinderfeestje of een workshop volgen in de sfeer van Kerst, Sinterklaas of Pasen of heb je zelf een ander leuk idee, dan kan dit natuurlijk altijd. Met een minimum aantal kinderen van 4 tot maximaal 10 ben je altijd welkom om te komen knutselen.

♥ Sint en Piet workshop (€12,50)

Maak je eigen wegwijzer in het thema van Sint en Piet. van 4 houten plankjes wordt een wegwijzer gemaakt op het derde plankje kun je zelf wat schrijven.

♥ workshop letterhuisje in kerststijl maken € 11,00)

Maak je eigen letterhuisje in kerststijl. Met papier in kerstprintjes, een lampjesslinger en allerlei ander knutselmateriaal in kerstthema maak je je eigen kerst letterhuisje.

♥ workshop handletteren en doodelen in kerstthema (€10,00)

We gaan oefenen met allerlei letters, en doodles in kerstthema en maken een ontwerp voor op je kaart. Tijdens dit feestje krijg je allerlei tips en zijn er leuke voorbeelden om een mooie kerstkaart te kunnen maken. Je maakt een kaartenhanger en 1 of 2 kaartjes tijdens het feestje. Je krijgt in een leuke goodybag een setje met een paar kaarten, je fineliner, je potlood, een kleine attentie en je zelfgemaakte kaartenhanger mee naar huis.
Duur: 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 a 10 jaar (vanaf groep 6).

♥ kakelbonte kinderpaasworkshop (€12,50)

Maak je eigen paasstuk op een (zinken) emmertje of een mooie pot met oase en mos. Er wordt gebruik gemaakt van narcisjes, druifjes of hyacinten, (kronkel)takken, veertjes en ander leuk knutselmateriaal om je paasstuk te pimpen. Ook zijn er hangers om te kleuren en kaartjes om een mooie tekst op te handletteren.