Nu er geen kinderfeestjes zijn is het mogelijk om tijdelijk een knutselpakketje te bestellen voor thuis. Zo kun je toch nog een puur uurtjes creatief aan de slag.

Pakketten worden verzonden met track en trace code via DHL/My Parcel als pakketje € 5,75 of in een brievenbusdoosje € 3,95. Er kan betaald worden via bankoverschrijving of met een Tikkie.

Ook is het mogelijk om een pakketje binnen Deventer door mij te laten bezorgen.

Cadeauflesje sieraden maken (€ 10,00)

Flesje gevuld met verschillende kraaltjes, 6 bedeltjes, een sleutelhanger en boekenlegger, een ringetje, 3x Ibiza elastiek in hippe zomerprintjes om een haarbandje of een armbandje mee te knopen, elastiek om 2 armbandjes te rijgen en een mini nagellakje. Het flesje wordt als pakketje verzonden maar het is ook mogelijk om dit te laten verzenden in een cadeauzakje als brievenbuspakketje.

  • Geef door welke kleuren je leuk vindt dan kijken we of we hier rekening mee kunnen houden en de naam voor wie het pakketje is dan krijg je ook letterkraaltjes met je naam.

Unicorn dromenvanger maken (€ 11,00)

Maak nu zelf deze mooie unicorn dromenvanger. Alle benodigdheden en handleiding zitten in dit leuke knutselpakketje. Heb je zelf een voorkeur voor bepaalde kleuren dan houden we hier rekening mee.

Monster dromenvanger maken (€ 10,00)

Maak nu zelf deze mooie monster dromenvanger. Alle benodigdheden en handleiding zitten in dit leuke knutselpakketje. Heb je zelf een voorkeur voor bepaalde kleuren dan houden we hier rekening mee.

Versier nu je eigen letterhuisje (€ 10,00)

Compleet knutselpakketje met een letterhuisje, verschillende soorten karton en behang, 3 kleuren verf, krijtbordfolie, een krijtje en allerlei leuk decoratiemateriaal om zelf een mooi letterhuisje te maken.

Binnenkort meer knutselpakketjes.