Kinderfeestje/workshop bij mij thuis, bij de jarige thuis of op locatie

Kinderfeestjes worden verzorgd bij de jarige thuis, bij mij thuis in Deventer/Colmschate of op een andere, door jou gekozen locatie. Ik heb thuis een kleine knutselruimte waar plek is voor maximaal 10 kinderen. Bij een kinderfeestje thuis zorg je zelf voor drinken en wat lekkers. Bij mij thuis wordt hiervoor gezorgd. Er is ranja en snoep en koffie en thee voor de volwassenen die meekomen. Dagen kunnen in overleg worden besproken en er dient minimaal 1,5 a  2 weken van te voren gereserveerd te worden. Er is ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Tot 10 km vanaf mijn huisadres Deventer/Colmschate bereken ik geen reiskosten, daarna € 0,20 cent per kilometer. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

Kinderdagverblijf of BSO

Ook is het mogelijk om een creatieve workshop te verzorgen op het kinderdagverblijf of BSO.

Betaling

De totale kosten worden na het feestje gepast en contant afgerekend of worden van te voren of direct na het feestje overgemaakt. Een reservering kan 24 uur van te voren worden geannuleerd.
Bij een feestje thuis zorg je zelf voor:

  • wat te eten en te drinken
  • een grote tafel waar de kinderen aan kunnen zitten en met genoeg ruimte om aan te kunnen werken
  • een grote (stevige) extra tafel, dressoir of aanrecht voor de bakken met kralen/knutselmateriaal

Cadeautjes worden al i.v.m. de tijdsduur thuis of voor aanvang van de activiteit uitgepakt. Wil je gelijk voorafgaand aan het feestje cadeautjes uitpakken bij mij op locatie?… dat kan natuurlijk ook.

Snoepsushi, donuts, tompoesjes en soesjes

Voor € 2,00 per kind vanaf 6 kinderen zorg ik voor een etagère met donuts, tompoesjes en  soesjes … of je neemt zelf wat lekkers mee.

Voor € 2,50 per kind vanaf 6 kinderen zorg ik voor een schaal met snoepsushi hapjes. Wat overblijft neem je lekker mee naar huis. Tijdens een feestje bij jou thuis kan ik ook zorgen voor een schaal met snoepsushi hapjes.

Bij definitief boeken van een feestje wordt akkoord gegaan met de algemene voorwaarden op deze site

Deelname geschied op eigen risico. Pimpen&Knutsels is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade en/of letsel door deelname aan activiteiten, gebruik van de ruimte of gebruik van materialen en gereedschappen bij mij thuis of op locatie. Er is altijd 1 ouder/verzorger aanwezig. Ouders/verzorgers blijven ten alle tijden verantwoordelijk.

Pimpen&knutsels kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitvallen van een feestje of workshop door overmacht. Indien mogelijk wordt het feestje naar een ander moment verplaatst.
Pimpen&Knutsels behoudt zich het recht om informatie op de website tussentijds aan te passen en de prijzen te wijzigen.
Het is verboden om foto’s van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden.

Bij kinderfeestjes/workshops waar wordt gewerkt met zeep, lijm, verf/kleurstof of stiften is het raadzaam om rekening te houden met kleding. Niet alle vlekken kunnen verwijderd worden uit de kleding. Er zijn wel verfschorten aanwezig om te gebruiken. Lijm-, stift-, of verfvlekken dienen direct verwijderd te worden met water en zeep voordat het is opgedroogd. Er wordt gewerkt met acrylverf en met porseleinverf en porseleinstiften, lijm, kleur- en geurstoffen, permanent markers en viltstiften.

Pimpen&Knutsels kan niet aansprakelijk worden gesteld voor:

  • vlekken in kleding
  • allergische reacties na het dragen van sieraden
  • allergische reacties na het gebruik van zeep
  • vervagen of verdwijnen van afbeeldingen op servies
  • het achteraf kapot gaan van knutselwerkjes of sieraden

Houdt sieraden buiten bereik van kleine kinderen dit i.v.m. het kapot trekken van draad en metaal en het inslikken van kleine onderdelen.

AVG/Privacy

Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het reserveren en afstemmen van een kinderfeestje en de betaling daarvan. Kinderen worden nooit herkenbaar in beeld gebracht op Instagram, Facebook of de website.

Leuke links

Waar ik ook met mijn website vermeld sta:

www.go-kids.nl/deventer-salland (kinderfeestjes special)

www.kidsproof.nl

www.allekinderfeesten.nl